Инвестирајте во вашата иднина

Специјализирани за градежништво и градежно-занаетчиски работи

Контакт

Кои сме ние

За нас

Шарр Инвест е градежна фирма која датира од 2018 година, специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи. Фирма која од нејзиното основање обезбедува градежни услуги како на приватни инвеститори така и на државни инвеститори.

Секогаш чекорејќи напред во градежната индустрија со планирање, изградба и реконструкција на различни објекти, вклучувајќи стамбени и индустриски објекти.Нашата мисија се клиентите. Задоволните клиенти се нашата движечка сила.

Квалитетот на досега изработените проекти, говори за нашата посветеност кон работата и вложениот труд во неа. Обезбедување квалитетна изработка и услуга за клиентите, одржување на највисоко ниво на професионализам, чесност и правичност се доказ на нашето успешно работење.

Главната цел на нашата фирма е прогресивен развој во областа на градежништвото, проширување и отварање кон нови пазари и раст на успешно реализирани проекти и напредување во поглед на квалитетот и брзината на изведба. Шарр Инвест е општествено одговорна фирма која особено се грижи за заштита на животната средина.

Пишете ни:

sharrinvestdooel@gmail.com

Специјализирани сме во

Што работиме

service-icon

Реконструкција

на станбени, индустриски и други видови објекти, кои ги работиме со одличен тим.

service-icon

Изведба

на станбени, индустриски и други видови објекти, кои ни носат големи партнерства.

service-avater-image
service-icon

Планирање

на станбени, индустриски и други видови на објекти со големи детали и задоволство на клиентите

service-icon

Тим од професионалци

Тим од инженери, архитекти и професионалци кои имаат одлично комбинирано искуство во областа.

Инвестирајте во вашата иднина

Одржување на највисоко ниво на професионализам, чесност и правичност се доказ на нашето успешно работење.

Контактирајте не

Проект

Изградба на потпорни ѕидови на општински пат

с.Видуше

Проект

Изведба на армирано-бетонска подлога во О.О Јашар Беј

Општина Чаир, Скопје

Проект

Изградба на индустриска хала

Општина Бутел, Скопје

Проект

Изградба на систем за водоснабдување на н.м. Аџиевци

Општина Маврово и Ростуше

Проект

Изградба на станбен објект - куќа

с. Љубин, општина Сарај

Проект

ФАСАДА И ВНАТРЕШНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ШКОЛО О.С.Е.У 8-МИ СЕПТЕМВРИ

Тетово

Проект

Други проекти

Изградба на
станбен Објект

Општина Аеродром,
Скопје

Ви требаат повеќе информации

Контактирајте не

Адреса

ул.120

Тетово, Северна Македонија

Телефони

+389 70 356 111 (Viber/Whatsapp)

+389 44 333 992

Се вчитува...
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!